Bio Plus

Information about the Bio Plus instance of datech, the Open Source ERP.

Installed Applications

Sale Order Inherit
Translation Client
Taking translation from main translation database module
Models Template
Raporti Pagave Excel
Features for Hr Payroll
Shitjet
Nga kuotimet tek faturat
Faturimi
Faturat & Pagesat
Fiscalization
Fiscalization features services
Website
Ndërtues i faqes së internetit të ndërmarrjes
Inventari
Menaxhoni aktivitetet tuaja të stokut dhe logjistikës
Kontabiliteti
Menaxhoni kontabilitetin financiar dhe analitik
Blerje
Urdhrat e blerjeve, tenderat dhe marrëveshjet
Pika e shitjes
Ndërfaqe PoS miqësore për përdoruesit për dyqane dhe restorante
Projekti
Organizoni dhe planifikoni projektet tuaja
Tregti elektronike
Shisni produktet tuaja online
Prodhimt
Skadimi i prodhimit
Marketingu me email
Dizajnoni, dërgoni dhe gjurmoni emailet
Studio
Krijoni dhe personalizoni aplikacionet tuaja datch
Koha joaktive
Alokoni PTO dhe ndiqni kërkesat për gjethe
Punonjësit
Centralizoni informacionin e punonjësve
Datech Assets
Assets
Datech Skanimi i produktit me barcode
Skanimi i produktit me barcode[Core]
Datech Scan Barcode Account
Datech Scan Lot Account
Datech Skanimi i lotit me barcode
Skanimi i lotit me barcode[Core]
Datech Scan Lot Pos
Skanimi i barcodit te lotit ne pos
Datech Scan Barcode Sale
Skanimi i barcode tek Sales
Datech Scan Barcode Stock
Datech Scan Lot Stock
datech_delivery_by_internal
Internal delivery method
Datech Lot
Datech Lot
Datech Lot Account
Datech Lot Account
Datech Lot Purchase
Datech Lot Purchase
Datech Lot Sale
Datech Lot Sale
Datech Lot Stock
Datech Lot Stock
Datech Pos Report Extra
Datech Pos Report Extra
Datech PosSale Report Extra
Datech PosSale Report Extra
Datech Sale Report Extra
Datech Sale Report Extra
Fiscalization Service Stock WTN
Fiscalization features services
Fiscalization Core Stock
Derived of Fiscalization Core that added the Business Unit Code connected to Warehouse
Purchase Automation
This Module will help you to automate the purchase
Sale Automation
Automate the Delivery and Invoice part on Quotation Confirmation
Diskutoni
Bised, portë postare dhe kanale private
Kontaktet
Përqendroni librin tuaj të adresave
Kalendar
Programoni takimet e punonjësve
Interneti i Gjërave
Modele bazë dhe ndihmës për të mbështetur Internetin e Gjërave.
Barkodi
Përdorni skanues të barkodit për të përpunuar operacionet logjistike
Shënime
Organizoni punën tuaj me memorandume
Lista e pagave
Menaxhoni të dhënat e listës së pagave të punonjësve tuaj
Kontratat e punonjësve

Installed Localizations / Account Charts

Albania - Accounting