iHealth Lancetes  50cope

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/89111/image_1920?unique=aeecf7f

540.00 L 540.0 ALL 600.00 L

500.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Lancetat  iHealth, përdoren vetëm në aparatin iHealth 
  • Perdorimi :
   Në mënyrë që vlerat e përftuara të jenë sinjifikative, matja e sasisë së glukozës në gjak bëhet esëll në mëngjes dhe dy orë mbas
   Matia bëhet mes 5 hapash:
   -vendoset fisha;
   -shpohet gishti;
   -vendoset gishti i shpuar mbi zonen perkatese te fishes;
   -pritet rezultati.
   -hiqet fisha.