Ihealth Start Termometer i thjeshte

https://medigreen.al/web/image/product.template/99013/image_1920?unique=8462b68
(0 review)

630.00 L 630.0 ALL 700.00 L

583.33 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Termometër dixhital që mundëson matjen e temperaturës shpejt dhe saktë.
  • Ka formë të njëjtë me termometrin klasik, por majë fleksibël.
  • Kjo, mundëson matjen e temperaturës në rrugë orale, rektale dhe në sqetull.
  • Rezultati shfaqet pas 10 sekondash.
  • Termometri nuk tregon vlerë nëse temperatura është më e ulët se 32 °C dhe më e lartë se 42.9 °C.

   Përdorimi

   Matja e temperaturës realizohet në 3 mënyra:

   1) orale- vendosni termometrin nën gjuhë dhe mbylleni gojën. Mundohuni që të merrni frymë me hundë dhe jo me gojë, që të mos kemi ndikim në matje. 
  • 2)rektale - pasi lubrifikohet pak maja e termometrit vendoset në brendësi të zorrës (rreth 1 cm) dhe realizohet matja. 
  • 3)në sqetull - thahet sqetulla dhe vendoset termometri. Pritet 10 sekonda për rezultatin.