Aptamil 1, 800g

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/90829/image_1920?unique=95d45f9

2,700.00 L 2700.0 ALL 3,000.00 L

2,500.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • APTAMIL PRONUTRA ADVANCE 1-Formulë  qumeshti 800gr.

  •  Është një formulë foshnjore e kompletuar,  e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre – nga lindja deri 6 muaj.
   Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. 

  • Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2 (Aptamil 2).
   Ingridientët:

   • Përzierje unike prebiotikësh (scGOS/lcFOS) dhe postbiotikësh (HMO 3”GL);
   • LCPUFA (zinxhir i gjate acidesh yndyrore shumëfishe të pangopura);
   • proteina;
   • vitamina;
   • antioksidantë;
   • hekur;
   • kalcium dhe minerale të domosdoshme për rritjen e shëndetshme të bebes (në sasitë dhe raportet e rekomanduara).
   • Alergjenë: qumështi, peshku, soja.
  • Përgatitja:
   1. Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.
   2.Zjeni ujin dhe lëreni të ftohet deri në 40° dhe matni sasinë e ujit që duhet
   (sipas udhëzimit) në shishen e sterilizuar.
   3. Përdorni vetëm lugën dozuese brënda kutisë. Për të matur saktë pluhurin sheshoni sasinë e tij me një thikë të pastër.
   4.Shtoni sasinë e duhur të pluhurit në shishe sipas udhëzimeve.
   5.Mbylleni shishen dhe tundeni fort, vertikalisht për 10 sekonda.
   6.Ftojeni në ujë të rrjedhshëm.Kontrolloni temperaturën e qumështit tek kyci i dorës (rreth 37°). Ushqejeni fëmijën menjëherë brënda 1 ore.