Aspirin Protect, Acid Acetylsalicylic 100mg

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/94172/image_1920?unique=1767ae0

6.72 L 6.72 ALL 7.47 L

7.47 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Aspirin Protect është kuti me 30 tableta e cila mund të përdoret për të parandaluar infarktin e zemrës dhe krizave të rikthyeshme që lidhen me formimin e trombeve në individët që janë në rrezik për to. 
  • Mundëson  parandalimin e  trombozave pas ndërhyrjeve kirurgjikale në enët e gjakut. 
  • Tabletat kanë veshje gastrorezistente, ku nuk lejojnë të shkaktojnë shqetësime në stomak.

  Përdorimi :

  Konsultohuni përpara përdorimit me mjekun edhe farmacistin tuaj. 

  Kujdes!!! Cmimi më lartë , është për njësinë tablet .