Ihealth Clear Blood Pressure Monitor

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/101444/image_1920?unique=dc70ea8
(0 review)

12,150.00 L 12150.0 ALL 13,500.00 L

11,250.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

   • Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni. 
   • Për të mundësuar matjen e presionit të gjakut në çdo moment të ditës, si kur jeni në shtëpi ashtu dhe jashtë saj, iHealth ju vë në dispozicion aparatin e ilustruar më sipër.
   • Krahas indikimit të vlerave të presionit sistolik, diastolik dhe pulsit, tregon dhe rastet kur keni aritmi.
   • Ruan në memorje vlerat për një përdorues. 
   • Në sajë të shkarkimit të aplikacionit përkatës, të gjitha vlerat mund t'i kaloni dhe ruani në smartphone-in tuaj. 
   • Lehtësisht i transportueshëm.
   • WiFi-Enbaled: Leximet transmetohen pa probleme në aparatint  iHealth ose aplikacionin celular falas iHealth My Vitals. 
   • Ai regjistron dhe gjurmon automatikisht leximet tuaja dhe lejon ndarjen e të dhënave me një prekje në format PDF ose fletëllogaritëse për të mbajtur të informuar mjekun ose kujdestarët tuaj.
   • Ekran i madh LCD me ngjyra & Voice Talking: Lehtë për të njohur nivelin e presionit të gjakut nga ekrani shumëngjyrësh. Ofrohet gjithashtu funksioni i zërit dhe mbështeten 8 gjuhë.


  • Përdorimi

   Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:

   • të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
   • të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes; 
   • të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë
   • të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
   •  Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi kyc.