Tussavit Cough Syrup , 125g

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/88932/image_1920?unique=f1315dd

305.10 L 305.1 ALL 339.00 L

339.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Tussavit Cough, është shurup për kollën, e cila përdoret nga të rriturit, adoleshentët dhe fëmijët mbi 2 vjeç.  
  • Falë përbërsve të saj mundëson qetësimin e kollës edhe zbut mukozat.

  Nuk këshillohet të përdoret shurupi Tussavit :

  • Nese ju jeni alergjik ndaj Trumzës (thymus) apo bimëve të tjera të familjes së mentes, Gjetheve të Dellit ose përbërësve të tjerë të shurupit Tussavit.
  • Shurupi nuk rekomandohet për fëmijët në 2 vjeç për shkak të përmbajtjes së alkoolit.
  • Nëse jeni shtatëzanë ose po ushqeheni me gji, po mendoni për një shtatëzani, konsultohuni paraprakisht me mjekun ose farmacistin tuaj para se ta merrni këtë shurup.
   Por në  pamjaftueshmërine e të dhënave, përdorimi gjatë shtatzanisë dhe ushqyerjes me gji nuk këshillohet!!!

  Përdorimi 

  • Tek të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç->  këshillohet 6 herë në ditë nga 10 ml.
  • Tek fëmijët 4-12 vjeç 3-5 herë në ditë nga 10 ml.
  • Tek fëmijët 2-4 vjeç  3-5 herë në ditë nga 5 ml.
  • Përdorimi tek fëmijët nën 2 vjeç nuk rekomandohet
  • Konsultohuni përpara përdorimit me mjekun edhe farmacistin tuaj 
  • Mund të përdoret deri në 6 muaj pas hapjes së shurupit.