iHealth Neo Aparat tensioni elektronik

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/89223/image_1920?unique=aeecf7f

13,950.00 L 13950.0 ALL 15,500.00 L

12,916.67 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Monitorimi i presionit të gjakut është tepër i rëndësishëm, sidomos për personat që vuajnë nga hipertensioni. 
  • Për të mundësuar matjen e presionit të gjakut në çdo moment të ditës, si kur jeni në shtëpi ashtu dhe jashtë saj, iHealth ju vë në dispozicion aparatin iHealth Neo.
  • Neo gjithashu mat rrahjet e zemrës, edhe mund të zbuloj ë rritmin e parregullt të zemrës, aritminë.
  • Krahas indikimit të vlerave të presionit sistolik, diastolik dhe pulsit, tregon dhe rastet kur keni aritmi.
  • Ruan në memorje vlerat për një përdorues. 
  • Në sajë të shkarkimit të aplikacionit përkatës, të gjitha vlerat mund t'i kaloni dhe ruani në smartphone-in tuaj. 
  • Lehtësisht i transportueshëm.

  Përdorimi:

  Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet:

  • të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes;
  • të keni qënë në gjendje qetësie, për të paktën 5 minuta para matjes; 
  • të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë
  • të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun.
  •  Gjatë matjes mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi kyc.