Hexaxim 1 syr

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/89740/image_1920?unique=8f6cd1b

4,359.00 L 4359.0 ALL 4,359.00 L

4,359.00 L

Not Available For Sale

    This combination does not exist.

     Përshkrimi i produktit

    • Hexaxim është një vaksinë që përmban substanca aktive që rrjedhin nga bakteret e difterisë, tetanozit, pertusisit dhe Haemophilus influenzae të tipit B, virusit të hepatitit B dhe polioviruseve të inaktivizuar . Disponohet si suspension për injeksion në shishka dhe shiringa të parambushura.