Lordes 2.5mg/5ml syrup,150ml

https://medigreen.amo.al/web/image/product.template/88881/image_1920?unique=0b67a70

352.80 L 352.8 ALL 392.00 L

392.00 L

Not Available For Sale

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Lordes  Shurup këshillohet të përdoret tek të rriturit dhe fëmijët për të lehtësuar simptomat e alergjisë, këtu mund të përfshijmë teshtitjen, rrufën, sy të kuq, të kruar, të përlotur, kollë të thatë.
  • Përdoret gjithashtu për të lehtësuar simptomat e urtikaries (zona të ngritura të kuqe, të kruara të lëkurës), duke përfshirë kruajtje dhe skuqje.

  Përdorimi: 

  Këshillohet të përdoret mbi fëmijët 6 muajsh .

  Fëmijët e moshës: 6 deri 11 muaj: 2 ml shurup një herë në ditë. Përdorni
  lugën matëse deri në 2 ml.
  Fëmijët e moshës: 1 deri në 5 vjeç: 2.5 ml shurup një herë në ditë. Përdorni
  lugën matëse deri në 2.5 ml.
  Fëmijët e moshës nga 6 deri 11 vjeç: 5 ml shurup një herë në ditë. Përdorni
  lugën matëse deri në 5 ml.
  Të rriturit dhe fëmijët 12 vjeç e sipër: 10 ml shurup një herë në ditë ( dozë
  ditore)